Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεχιζόμενη ροή νέων κεφαλαίων για την Ισραηλινή Verbit

Το ποσό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφερε να αντλήσει σε γ’ κύκλο χρηματοδότησης η Verbit, μια Ισραηλινή εταιρεία που αναπτύσσει μια πλατφόρμα μεταγραφής και υποτιτλισμού ψηφιακού περιεχομένου που στηρίζεται σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Η υπηρεσία ψηφιακής μετεγγραφής βασίζεται σε ένα υβριδικό μοντέλο artificial intelligence (AI) και δη συνέργειας machine learning και επεξεργασία φυσικής γλώσσας (Natural Language Processing – NLP), σε συνάρτηση με ένα δίκτυο που απαρτίζεται από 22.000 μεταγραφείς. Κάτι που οδηγεί σε ποσοστό ακρίβειας της τάξεως του 99,9%, αλλά και ταχύτητες παράδοσης που κινούνται σε υποδεκαπλάσιους χρόνους έναντι της «παραδοσιακής» πρακτικής.

Της όλης διαδικασίας χρηματοδότησης ηγήθηκε η Sapphire Ventures, έχοντας την συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών Vertex Ventures, Stripes και HV Ventures. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ισραηλινή εταιρεία μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αντλήσει κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε καινούρια επενδυτικά κεφάλαια. Μάλιστα, προ δεκαμήνου η Verbit είχε “σηκώσει” 31 εκατομμύρια δολάρια σε δεύτερο κύκλο χρηματοδότησης.

Παράλληλα, είδε τα έσοδά της να πενταπλασιάζονται κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους. Σύμφωνα με τα στελέχη της Ισραηλινής εταιρείας, με τα νέα κεφάλαια αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη προϊόντων (συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ακόμη περισσότερων γλωσσών στην πλατφόρμα).

Γεγονός λογικό ως ένα σημείο, καθώς η «στροφή» προς την εξ’ αποστάσεως μάθηση και εργασία που καταγράφεται σε παγκόσμιο επίπεδο αντιμετωπίζεται ως ένα πεδίο δόξης λαμπρό για την ίδια την startup. Πόσο, μάλλον, από την στιγμή κατά την οποία υπάρχει η προσδοκία πως κάθε βίντεο συνοδεύεται από υπότιτλους και έχει μετεγγραφεί.

Μέχρι στιγμής, η Verbit εξυπηρετεί περισσότερους από 400 επιχειρήσεις-πελάτες που δραστηριοποιούνται στον εν γένει τομέα της νομικής επιστήμης και της εκπαίδευσης για τις ανώτερες βαθμίδες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις