Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κοντά σε IPO μέσω συγχώνευσης η Paysafe

Η εταιρεία online πληρωμών Paysafe βρίσκεται κοντά σε ένα deal συγχώνευσής της με την Foley Trasimene Acquisition Corp II , μέσω της οποίας πρόκειται να εισαχθεί και στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Paysafe υποστηρίζεται από την Blackstone και τη CVC Capital Partners και η συμφωνία συγχώνευσης η οποία από ότι φαίνεται υπάρχει στο “τραπέζι” θα ανεβάσει την αξία της νέας εταιρείας στα 9 δισ. δολάρια.

Το ποσό αυτό, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα κάνει τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες αυτού του είδους για το 2020, πίσω από τη συγχώνευση της Multiplan με την Churchill Capital Plan (11 δισ. δολάρια) και την συγχώνευση της United Wholesale Mortgage με την Gores Holding IV (16 δισ. δολάρια).

Υπενθυμίζεται ότι η Paysafe ιδρύθηκε στο Λονδίνο και εξαγοράστηκε το 2017 από τις Blackstone και CVC για 4 δισ. δολάρια. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε εταιρείες προκειμένου να δέχονται πιστωτικές κάρτες, μετρητά αλλά και καταθέσεις online, καθώς και προπληρωμένες κάρτες και ψηφιακά πορτοφόλια. Τα brands μέσα από τα οποία δραστηριοποιείται είναι τα Income Access, Skrill Neteller, και  Paysafecard, το οποίο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και στη χώρα μας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις