Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το WhatsApp λανσάρει ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα

Το WhatsApp ετοιμάζεται να λανσάρει προϊόντα ασφάλισης και συνταξιοδότησης στην Ινδία, μέσα από συνεργασίες με πιστοποιημένους παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη χώρα.

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς η εφαρμογή – ιδιοκτησίας Facebook – έχει ήδη ενεργοποιήσει υπηρεσίες πληρωμών στη χώρα και έχει βάλει στόχο να επεκταθεί στο εμπόριο την εκπαίδευση και την κοινωνική πρόνοια μέσα στο 2021.

Στην πρώτη φάση αυτής της επέκτασης, η εφαρμογή μηνυμάτων θα συνεργαστεί με την SBI General και θα λανσάρει την ασφαλιστική κάλυψη υγείας και με την HDFC Pension για να διαθέσει στο κοινό προϊόντα βασισμένα στο εθνικό συνταξιοδοτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εφαρμογής στη χώρα, κάποια από αυτά τα προϊόντα – τα οποία η εταιρεία δοκιμάζει ήδη εδώ και μερικούς μήνες – μπορεί να είναι “στον αέρα” μέχρι το τέλος του έτους.

«Η ικανότητα των ανθρώπων να αποκτούν ασφαλιστική κάλυψη – ζωής και υγείας – μπορεί να προστατεύσει την οικονομική ασφάλεια των νοικοκυριών από απρόβλεπτα έξοδα ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε ο Abhijit Bose.

«Ελπίζουμε ότι αυτά τα έργα θα διευκολύνουν την πρόσβαση κάθε Ινδού σε μικρο-συντάξεις και ασφάλειες υγείας ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται και το εισόδημα του», συμπλήρωσε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις