Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rapyd: Χρηματοδότηση 300 εκατ. δολαρίων για την Ισραηλινή Fintech

Η ισραηλινής καταγωγής Fintech εταιρεία Rapyd εξασφάλισε μια χρηματοδότηση – μαμούθ, ύψους 300 εκατ. δολαρίων, διπλασιάζοντας την αξία της στα 2.5 δισ. δολάρια.

Η Rapyd, η οποία ιδρύθηκε το 2016, χαρακτηρίζεται ως fintech-as-a-service και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν πληρωμές, να εισπράξουν και να εκταμιεύσουν κεφάλαια, να εκδώσουν κάρτες και πολλά άλλα, μέσω των API της.

Η εταιρεία είχε σηκώσει μέχρι σήμερα 170 εκατ. δολάρια με τον τελευταίο της γύρο το 2019 να αγγίζει τα 120 εκατ. δολάρια.  Στον γύρο που ανακοινώθηκε σήμερα συμμετείχαν οι Spark Capital, Avid Ventures, FJ Labs και Latitude καθώς και υφιστάμενοι επενδυτές όπως οι General Catalyst, Oak FT, Tiger Global, Target Global, Durable Capital, Tal Capital και Entrée Capital.

Με τα νέα κεφάλαια, η Rapyd – η οποία διατηρεί γραφεία σε Τελ Αβίβ, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Ισλανδία, Καλιφόρνια και Σιγκαπούρη – σχεδιάζει να μεγαλώσει την ομάδα της καθώς και να επεκτείνει την “self-service” πλατφόρμα της, η οποία αποτελεί τη βάση όλων των προϊόντων της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις