Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

INNOVATHENS Free Workshops: Νέα διαδικτυακά σεμινάρια για τον Ιανουάριο

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εκτός από τα καθιερωμένα Free Workshops για ενήλικες που διοργανώνει κάθε μήνα –προς το παρόν μόνο- διαδικτυακά, με τη νέα χρονιά εγκαινιάζει δύο νέες συνεργασίες.

Από τον Ιανουάριο, μαζί με την 365 Evolution Lab και την λογιστική εταιρία Λογίστωρ, παρουσιάζει μια σειρά από workshops για φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και γενικότερα όποιον ενδιαφέρεται.  Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, μέσα από το σεμινάριο Πάτα pause!, μαζί με το 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP & life coach, παρουσιάζει την «ενσυνειδητότητα» (ή αλλιώς “mindfulness”) και τους τρόπους εφαρμογής της. Το σεμινάριο θα εστιάσει στο πώς πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε αυτή τη δεξιότητα ώστε να είμαστε παρόντες/-ούσες και να βιώνουμε την κάθε στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, το INNOVATHENS θα φιλοξενήσει ένα σεμινάριο πάνω στις περιοριστικές πεποιθήσεις, τις σκέψεις που κάνει κάποιος για τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο και θεωρεί ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Για όσα μας εμποδίζουν να πάμε παρακάτω, να τολμήσουμε, να προσπαθήσουμε, να κάνουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε. Στο σεμινάριο, μαζί με την Ειρήνη Κάσδαγλη, θα μελετήσουμε τις πεποιθήσεις αυτές, τι είναι, πώς δημιουργούνται ενώ θα μάθουμε πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτές και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Εκτός αυτών, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, μαζί με την λογιστική εταιρία Λογίστωρ θα παρουσιαστεί το Σεμινάριο φορολογίας για startup! Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη; Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρία; Είσαι νέος ή νέα επιχειρηματίας με απορίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου; Σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο και θέλεις να μάθεις περισσότερα από έναν ειδικό; Ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδρυτής της εταιρίας, θα δώσει όλες τις απαντήσεις υπεύθυνα!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις