Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο CEO του Twitter δωρίζει 1 εκατ. δολάρια σε ομάδα έρευνας για τα κρυπτονομίσματα

Ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, πραγματοποίησε δωρεά 1 εκατ. δολαρίων σε μια μη κερδοσκοπική ομάδα έρευνας, εξειδικευμένη στα κρυπτονομίσματα, με το όνομα Coin Center.

Η δωρεά, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μετρητά, θα ενισχύσει τις προσπάθειες έρευνας του Coin Center στην Ουάσιγκτον.  Αντίστοιχη δωρεά, έγινε στην ίδια ομάδα και τον προηγούμενο μήνα, από την εταιρεία Grayscale Investments.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το Coin Center έλαβε δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την Grayscale για να συνεχίσει τον εκπληκτικό αγώνα του», δήλωσε ο Τζέρι Μπρίτο, εκτελεστικός διευθυντής του Coin Center, την Τετάρτη. “Έμεινα έκπληκτος από την έκρηξη υποστήριξης από την κοινότητα”. “Το Coin Center έχει λάβει και απίστευτα γενναιόδωρο δώρο 1 εκατομμυρίου από το Jack – είμαστε άφωνοι”, πρόσθεσε ο Brito…”Η εμπιστοσύνη σας στη δουλειά μας είναι απίστευτh. ”

Σημειώνεται ότι το Coin Center, με τη δράση του, στοχεύει στην αντιμετώπιση ζητημάτων δημόσιας πολιτικής γύρω από κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin. Το ότι ο CEO του Twitter προχώρησε στην υποστήριξη της συγκεκριμένης ομάδας δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το Bitcoin θα γίνει κάποια στιγμή το μοναδικό είδος συναλλάγματος στο ίντερνετ. Πέρυσι, ο Dorsey είχε πραγματοποιήσει επίσης μια επένδυση 50 εκατ. δολαρίων στο Bitcoin.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις