Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Sanne Goslinga προστίθεται στην ομάδα της Marathon VC

Μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της, με… “αέρα” εξωτερικού, ανακοίνωσε η Marathon Venture Capital. Με ανακοίνωσή του, το ελληνικό VC, καλωσόρισε στην ομάδα του τη Sanne Goslinga, η οποία αναλαμβάνει πλέον τη θέση της Director of Talent, προσφέροντας την εμπειρία και τη γνώση της στην ανάπτυξη ομάδων και ανθρώπινου δυναμικού, στο χαρτοφυλάκιο της Marathon.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Sanne Goslinga έχει καταφέρει να οικοδομήσει στο παρελθόν, από το μηδέν, τμήματα HR και προσλήψεων σε τρεις διαφορετικές τεχνολογικές εταιρείες. Μετακομίζοντας πλέον η ίδια στην Ελλάδα, θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί και να εφαρμόσει τις γνώσεις της και στις Startups της Marathon, αποτελώντας το “δεξί χέρι” τους σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό. Ουσιαστικά, θα είναι η ίδια υπεύθυνη HR για όλες τις εταιρείες στο portfolio, μέχρι αυτές να μπορέσουν να προσλάβουν προσωπικό για αυτό το ρόλο και, στη συνέχεια, θα συνεχίσει να τις βοηθά συμβουλευτικά.

Όπως εξηγεί η ίδια η Marathon, ήδη ο αριθμός των προσλήψεων στις ομάδες της μεγαλώνει συνεχώς και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να διπλασιαστεί. Επομένως, ο ρόλος της Director of Talent θα είναι καθοριστικός για την επιτυχία των Startups αλλά και την ανάπτυξη της κοινότητας, γενικότερα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις