Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Tinder βρήκε τρόπο να σε… πηγαίνει στα ραντεβού σου

Σε συνεργασία – «έκπληξη» με τη Lyft προχωρά το Tinder, προσφέροντας μια επιλογή μετακίνησης στους πελάτες του, χωρίς καν να χρειαστεί να βγουν από την εφαρμογή.

Παρόλο που η εφαρμογή γνωριμιών δεν ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία, επιβεβαίωσε ότι θα παρέχει τη νέα υπηρεσία της «μέσα στους επόμενους μήνες».

Το σκεπτικό είναι το εξής: Ο χρήστης θα μπορεί να μπει στο Tinder, να κάνει – όπως πάντα – νέες γνωριμίες, και αν κάποια από αυτές οδηγήσει σε ραντεβού, θα έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα όχημα στο «ταίρι» του, προσφέροντας του δωρεάν μεταφορά προς τον προορισμό τους.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα λειτουργεί η συγκεκριμένη λειτουργία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί κάποιες ενστάσεις ως προς την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών. Για παράδειγμα, πολλοί αναφέρουν ότι δεν θέλουν να μοιραστούν τη διεύθυνση τους με κάποιον που βγαίνουν πρώτη φορά ραντεβού, ακόμα και αν αυτός προσφέρεται να τους πληρώσει τη μεταφορά.

Υπάρχουν, επομένως, αρκετά ζητήματα που ίσως πρέπει να διευθετηθούν πριν το λανσάρισμα της υπηρεσίας, αυτό όμως δεν φαίνεται να αποτρέπει τις δύο εταιρείες. «Όπως σε κάθε σχέση, υπάρχει το σωστό μέρος και η σωστή στιγμή και πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να συνεργαστούν οι εταιρείες μας», δήλωσε ο David Wyler, SVP του Business Development and Partnerships στο Tinder. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Lyft και εργαζόμαστε πάνω σε καινοτόμες λύσεις για τα μέλη μας που ανυπομονούν να βγουν εκεί έξω ξανά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η δραστηριότητα στο Tinder έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς η εφαρμογή έχει καταφέρει να αγγίξει τα 3.4 δισ. swipes σε μία μόνο μέρα!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις