Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Vendora πρωτοπορεί προσφέροντας δυνατότητα επιστροφής χρημάτων

Η Vendora, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες για την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων και καινούργιων αντικειμένων, έκανε ένα πρωτοποριακό βήμα για την ασφάλεια και τη διαφάνεια των διαδικτυακών συναλλαγών στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα δίνει πλέον στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιστρέψει ένα προϊόν και να πάρει πίσω τα χρήματά του, σε περίπτωση που διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα με το δέμα που παρέλαβε. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, η Vendora ενεργεί ως αξιόπιστος διαμεσολαβητής που συλλέγει, κρατά και εκπληρώνει την πληρωμή μόνο όταν ικανοποιηθεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής.

Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν πλέον στη διάθεσή τους την εν λόγω υπηρεσία που κάνει τις συναλλαγές ακόμα πιο ασφαλείς, τις Εγγυημένες Συναλλαγές της Vendora. Ο αριθμός των συναλλαγών μέσω της υπηρεσίας αυτής αυξάνεται συνεχώς, καθώς πολλοί χρήστες έχουν αρχίσει να υιοθετούν την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

Μέσω των εγγυημένων συναλλαγών, η Vendora δεσμεύεται για την προστασία των δεδομένων και την ασφάλεια των πληρωμών, η συναλλαγή ολοκληρώνεται μόνο όταν υπάρχει έγκριση και των δύο πλευρών, και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το δέμα του και να επικυρώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς όπως το περίμενε.  Έτσι, οι πιθανότητες απάτης ελαχιστοποιούνται, κάτι που δεν ισχύει για άλλες πλατφόρμες που είναι ενεργές στον ίδιο κλάδο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις