Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οδηγός Επιχειρηματικότητας από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και την Εθνική Τράπεζα

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, παρουσιάζει σε ζωντανή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 16:00 τον Οδηγό Επιχειρηματικότητας που εξέδωσε με χορηγό, για δεύτερη χρονιά, την Εθνική Τράπεζα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι συγγραφείς του Οδηγού ενώ θα πραγματοποιηθεί και συζήτηση με θέμα «Επιχειρηματικές Δεξιότητες & Οικοσύστημα» μεταξύ της Λίτσας Παναγιωτοπούλου, Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης – Καινοτομίας – Επιχειρηματικότητας, και της Χριστίνας Θεοφιλίδη, Γενικής Διευθύντριας Λιανικής Τράπεζικής και Εκτελεστικού Μέλους του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας.

Στον οδηγό παρουσιάζονται αναλυτικά τα στατιστικά δεδομένα του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, τα θέματα επενδύσεων/χρηματοδοτήσεων, τα νομικά ζητήματα, το δίκαιο διανοητικής ιδιοκτησίας, οι δράσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και ζητήματα σχετικά με το digital marketing. Επίσης, γνωστοί επιχειρηματίες παρουσιάζουν μέσα από τρεις μελέτες περίπτωσης τον καθοριστικό ρόλο της καινοτομίας για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το εισαγωγικό άρθρο έχει συνταχθεί από την Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, Χριστίνα Θεοφιλίδη.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην εκδήλωση εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του Οδηγού Επιχειρηματικότητας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις