Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Bayer δημιουργεί ένα χώρο συνάντησης για startups Ψηφιακής Υγείας

Τη δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου συνάντησης για νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψηφιακής υγείας ανακοίνωσε η Bayer και το G4A.

Η πρωτοβουλία, που ονομάζεται Pitch Club, θα δίνει σε επιλεγμένες startups τη δυνατότητα να προωθήσουν τις λύσεις τους, να συνομιλήσουν με ειδικούς σε θέματα ψηφιακής υγείας, επιχειρηματίες, δυνητικούς πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι αρκετά απλή. Κάθε Startup μπορεί να υποβάλει την αίτησή της μέσω της πλατφόρμας αιτήσεων G4A, στέλνοντας την παρουσίασή της. Σε κάθε συνάντηση, 5 από εταιρείες θα επιλέγονται και θα λαμβάνουν πρόσκληση να παρουσιάσουν τις λύσεις τους. Αίτηση μπορεί να υποβάλει κάθε νόμιμη επιχείρηση με ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν και μια λειτουργική ιστοσελίδα.

Ο πρώτος γύρος του Pitch Club, θα λάβει μέρος διαδικτυακά, στις 23 Απριλίου 2021, στις 18:00, όπου και θα παρουσιαστούν οι 5 εταιρίες που επιλέχθηκαν μεταξύ 100 startups κατά την πρώτη φάση των αιτήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω LinkedIn Live. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε και να παρακολουθήσετε το LinkedIn Live Event: https://www.linkedin.com/events/g4apitchclub6775814921935454208/

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Pitch Club εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις