Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

4 tech εταιρείες στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας για το 2021

Τέσσερις τεχνολογικές εταιρείες βρέθηκαν ανάμεσα στις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2021, βάσει της σχετική λίστας που συντάχθηκε από το Great Place to Work Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece.  Ο λόγος για το efood, την Epsilon Net, την Dialectica και την Convert Group, εταιρείες οι οποίες πρωταγωνίστησαν σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους.

Σημειώνεται εδώ ότι η λίστα Best WorkplacesΤΜ Hellas 2021 χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες μεγέθους: στις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους, στις 10 καλύτερες εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους και στις 5 καλύτερες εταιρείες με 20 έως 49 εργαζόμενους.

Βάσει του συγκεκριμένου διαχωρισμού, το efood κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία άνω των 250 υπαλλήλων (με προσωπικό 422 ατόμων) και η Epsilon Net βρέθηκε στην ακριβώς επόμενη θέση με 396 υπαλλήλους. Στην επόμενη κατηγορία, των 50-250 εργαζομένων, η Dialectica βρέθηκε στη δεύτερη θέση με προσωπικό 246 υπαλλήλων, και, τέλος, η Convert Group κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία 20-49 εργαζομένων. Η Convert Group απασχολεί συνολικά 48 άτομα.

Τη λίστα με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2021 συμπλήρωσαν οι Pfizer Hellas, DHL Express, SG Digital, Kaizen Gaming, Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, Groupama Ασφαλιστική, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., ATOS Greece, Bausch Health Hellas, British American Tobacco Hellas, ManpowerGroup, Takeda Hellas, Novo Nordisk Ελλάς, AbbVie Φαρμακευτική, VITEX A.E., Siemens Healthineers Greece, Siemens Greece, S.C. Johnson Hellas, Ipsen Greece, Pylones Hellas, Campeόn Gaming Partners.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις