Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mindspace: Ταξίδι στις ΗΠΑ για επίδοξους επιχειρηματίες και Startups αρχικού σταδίου

Το Mindspace, επιστρέφει φέτος με νέα εκπαιδευτικά ταξίδι στις ΗΠΑ για επίδοξους επιχειρηματίες και επιχειρηματικές ομάδες αρχικού σταδίου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο οργανισμός, ο οποίος από το 2017 έχει ταξιδέψει δεκάδες νέους από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, ετοιμάζει και αυτή τη φορά μια μοναδική επιχειρηματική εμπειρία, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συναντήσεις με επιδραστικούς entrepreneurs και βασικούς “παίκτες” του ελληνοαμερικανικού οικοσυστήματος.

Φέτος, τα ταξίδια που προγραμματίζονται είναι δύο και θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Αύγουστο. Σε αυτά, θα συμμετέχουν μικρότερες ομάδες (απ’ότι συνήθως) λόγω των μέτρων προφύλαξης που λαμβάνοντα για την πανδημία.

Τα ταξίδια θα διαρκέσουν 12 ημέρες και θα δώσουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να χτίσουν ένα ισχυρό δίκτυο επαφών, συναντώντας μεταξύ άλλων διεθνείς επενδυτές και επιχειρηματίες, αλλά και να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις στο Σαν Φρανσίσκο, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Τις εμπειρίες αυτές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, ομάδες που ήδη έχουν ξεκινήσει την επιχείρησή τους και θέλουν να αναπτυχθούν αλλά και όσοι δεν έχουν ακόμη εταιρεία αλλά θέλουν να βρεθούν σε πανεπιστήμια όπως το MIT και εταιρείες όπως η Workable και να γνωρίσουν προσωπικότητες όπως ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δασκαλάκης.

Μάθετε περισσότερα για τα ταξίδια και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις