Φιλανθρωπικός περίπατος online από την Make-a-wish και την η L’Oréal Hellas

Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) και η L’Oréal Hellas ενώνουν τα βήματά τους και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν διαδικτυακά στο Walk for Wishes 2021 και να βοηθήσουν τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Ο διαδικτυακός φιλανθρωπικός περίπατος έχει στόχο τη συγκέντρωση δωρεών, που θα γίνουν εικονικά βήματα και θα μας φέρουν κοντά σε 25 παιδιά, που βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους. Η L’Oréal Hellas, στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της συλλογικής προφοράς, θα διπλασιάσει όλες τις δωρεές ιδιωτών που θα συγκεντρωθούν για την εκπλήρωση των 25 ευχών.

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oréal Hellas, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Τέτοια αφοσίωση στο έργο μας από δωρητές είναι μία από τις βασικές αιτίες που μας κάνουν να πιστεύουμε στις νεράιδες και στα θαύματα, Η L’Oréal Hellas έχει σταθεί στο πλευρό μας με μία συγκινητική συνέχεια και συνέπεια. Μία συνέπεια που γεννά μία βαθιά σχέση όχι μόνο με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας αλλά και με όλους τους εργαζόμενους. Νιώθουμε κάθε φορά ότι διπλασιάζονται οι εθελοντές μας και το αίσθημα αυτό, τούτες τις στιγμές, τολμώ να πω πώς είναι ακόμη πιο σημαντικό και από τη δωρεά».

Η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L’Oréal Hellas δήλωσε:  «Από το 2018, η L’Oréal Hellas στηρίζει ενεργά το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με σκοπό να χαρίσουμε στα παιδιά – μαχητές ζωής, ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός ότι οι όλες οι προσπάθειές μας αγκαλιάστηκαν τόσο από τους εργαζομένους μας όσο και από τους συμπολίτες μας και την ευρύτερη οικογένεια της L’Oréal Hellas, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να χαρίσουμε σε εκατοντάδες παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ένα λόγο για να χαμογελάσουν ακόμα τις πιο δύσκολες στιγές τους. Φέτος, για ακόμα μια φορά, στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό περίπατο Walk for Wishes κα καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, με τη δέσμευση ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα διπλασιάσουμε κάθε δωρεά τους – για να βοηθήσουμε τα βήματά τους να φτάσουν πιο γρήγορα δίπλα στα παιδιά, που περιμένουν να δουν την ευχή τους να γίνεται πραγματικότητα».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις