Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blueground Pass: Διαμονή σε πάνω από 3.700 διαμερίσματα σε όλον τον κόσμο με συνδρομή

Μετά από ένα χρόνο κοινωνικών και ταξιδιωτικών περιορισμών, και πολλά μέτρα που άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, η Blueground έχει να προτείνει κάτι νέο. Η εταιρεία, η οποία έγινε γνωστή για τα πολυτελή διαμερίσματα που μισθώνει σε όλον τον κόσμο, συστήνει στο κοινό το Blueground Pass, ένα “εισιτήριο” που επιτρέπει στους πελάτες της να μείνουν και να εργαστούν από όπου θέλουν στον κόσμο, για έξι μήνες ή ένα χρόνο, αλλάζοντας διαμερίσματα, γειτονιές ή και πόλεις, όποτε επιθυμούν.

Οι κάτοχοι του “πάσου” αυτού, θα πρέπει να μείνουν σε τουλάχιστον δύο διαμερίσματα και θα έχουν την επιλογή να μετακομίζουν κάθε ένα μήνα εξερευνώντας περισσότερα σπίτια και περιοχές. Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από 3.700 διαμερίσματα σε 14 πόλεις στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, διαμορφώνοντας έτσι το πρόγραμμά τους όπως αυτοί θέλουν και θα έχουν διάφορες εναλλακτικές επιλογές που θα εξασφαλίζουν την ευελιξία τους. Αν για παράδειγμα θελήσουν να μείνουν για ένα διάστημα (πχ για να επισκεφθούν ένα συγγενή) σε μια περιοχή που η Blueground δεν δραστηριοποιείται μπορούν να “παγώσουν” το συμβόλαιό τους για 2 ή 5 μήνες (ανάλογα με τη συνολική του διάρκεια) και να συνεχίσουν την εξερεύνηση λίγο αργότερα!

Το πάσο είναι διαθέσιμο για ετήσια συνδρομή στην τιμή των 500 δολαρίων, προσφέροντας την ευελιξία όσον αφορά την περίοδο ενοικιάσεων καθώς και συγκεκριμένα προνόμια. Το πρώτο τέλος συνδρομής για όλους τους επισκέπτες που εγγραφούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα είναι δωρεάν. Για να αποκτήσουν το Blueground Pass οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας και σε συνέχεια, μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο, να αποφασίσουν το δικό τους εξατομικευμένο πρόγραμμα και να υπογράψουν την τελική συμφωνία που θα περιλαμβάνει όλους τους επιμέρους όρους και προϋποθέσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις