Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική συνεργασία Blueground και Welcome Pickups

Η Blueground ανακοινώνει σήμερα στρατηγική συνεργασία με την Welcome Pickups σε Αθήνα, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι για να προσφέρει στους ενοικιαστές της υψηλής ποιότητας μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, όλοι οι ενοικιαστές της εταιρείας που μένουν στις συγκεκριμένες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο εύκολα και γρήγορα μέσω ειδικής ιστοσελίδας. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία της κράτησης λαμβάνει email με τα στοιχεία του οδηγού που θα τον παραλάβει καθώς και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθούνται.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την σύμπραξή μας με την Welcome Pickups, μια ελληνική εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διασφάλιση υψηλών προτύπων ασφάλειας και ποιότητας. Η νέα αυτή υπηρεσία μας βοηθάει να προσφέρουμε στους ενοικιαστές μας μια προσωποποιημένη και ασφαλής εμπειρία από τη στιγμή που προσγειώνονται στην πόλη που θα γίνει το νέο τους σπίτι μέχρι και την αναχώρησή τους”, δήλωσε ο Αλέξης Μαραγκός, Head of Partnerships της Blueground.

O Αλέξανδρος Τρίμης, CEO της Welcome Pickups, σημείωσε σχετικά «Η συνεργασία μας θα προσφέρει στους ενοικιαστές της Blueground έναν εύκολο τρόπο μετακίνησης από και προς τη νέα τους κατοικία, χωρίς άγχος. Θέλουμε οι πρώτες και οι τελευταίες ώρες της διαμονής τους να είναι ανέμελες, ασφαλείς και αξέχαστες»

Blueground και Welcome Pickups έχουν ήδη αρχίσει τις συνεργασίες με άλλες Startups, όπως για παράδειγμα η πρώτη με την Stasher και η δεύτερη με την Keano.

Η Blueground και η Welcome Pickups αποτελούν δύο ελληνικές startup εταιρείες με διεθνή παρουσία αλλά και με μεγάλες επιπτώσεις στη λειτουργία τους λόγω πανδημίας. Συγκεκριμένα, η Blueground έχει παρουσία σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο με πάνω από 3.000 διαμερίσματα ενώ έχει σηκώσει συνολικά κεφάλαια ύψους 78 εκ. δολαρίων από εγχώρια και διεθνή επενδυτικά σχήματα συμπεριλαμβανομένου της VentureFriends. Το ελληνικό VC έχει επενδύσει και στην Welcome Pickups, η οποία πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 πόλεις παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις