Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Susurrus και Mastercard “συστήνουν” στις ελληνικές ΜμΕ το Influencer Marketing

Καθώς η πανδημία αναγκάζει όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να μπουν στον ψηφιακό κόσμο και να γνωρίσουν νέες και σύγχρονες πρακτικές μάρκετινγκ, τo Susurrus, η πλατφόρμα που συνδέει influencers, brands και agencies σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργάζεται με την Mastercard και ενισχύει την προσπάθειά τους.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική Startup, θα προσφέρει από εδώ και στο εξής 20% έκπτωση στις καμπάνιες με χρήση κάρτας Mastercard και 15% στις καμπάνιες για άλλους τρόπους πληρωμών. Οι επιχειρήσεις που θα εκμεταλλευτούν αυτές τις προσφορές, θα έχουν πρόσβαση σε κάποιους από τους καλύτερους fashion, beauty, food, travel, parenting και health & fitness influencers της εποχής μας, οι οποίοι θα τις προωθήσουν στα social media τους.  Κάθε επιχείρηση θα μπορεί συγκεκριμένα να επιλέξει το το budget και τους influencers που της ταιριάζουν και να δημιουργήσει τη δική της καμπάνια, έχοντας υποστήριξη από την ομάδα του Susurrus σε όλη τη διαδικασία.

Όλες οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά εφόσον αποδεικνύουν ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία με βάση τον αριθμό των εργαζομένων τους και το τζίρο τους. Οι μοναδικές επιχειρήσεις που εξαιρούνται είναι αυτές που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το Susurrus στο παρελθόν. Η προσφορά αυτή ισχύει έως τις 31.12.2021.

Mάθετε περισσότερα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις