Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Uber έφτασε στη Σαντορίνη

Η εφαρμογή της Uber είναι από σήμερα διαθέσιμη και στη Σαντορίνη, με το UberTAXI.

Το UberTAXI λειτουργεί στην Αθήνα από το 2014, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας και στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα, σε συνεργασία με τα ταξί της Σαντορίνης, το παγκόσμιο app μετακινήσεων είναι διαθέσιμο και στο νησί των Κυκλάδων.

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Σαντορίνη, έτσι ώστε τα ταξί του νησιού να επωφεληθούν από την τεχνολογία της Uber. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάταξή του», δηλώνει η επικεφαλής της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ, με την εταιρεία να συμπληρώνει ότι η εφαρμογή προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφαλείας για πελάτες αλλά και οδηγούς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα οχήματα εντοπίζονται με GPS, ενώ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης που αφορά τόσο τον χρήστη, όσο και τον οδηγό. Ακόμη, οι οδηγοί ταξί που συνεργάζονται με την Uber επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Μεταξύ αυτών είναι ειδικά μέτρα όπως η παροχή δωρεάν μασκών και η αποζημιώσεις στους νοσούντες από κορωνοϊό, που έθεσε σε εφαρμογή η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία επιβεβαίωσης πριν από κάθε διαδρομή από επιβάτη και οδηγό ότι χρησιμοποιούν μάσκα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις