Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παρουσίαση μελέτης για τον κλάδο των Agrologistics στην Ελλάδα, από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Διαδικτυακή ημερίδα «Agrologistics: Προκλήσεις & Προοπτικές στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στις 16.30 – 18.30, με αφορμή τη δημοσίευση μελέτης για τις «Δυνατότητες του κλάδου των Agrologistics στην Ελλάδα».

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ), το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «Εξάντας» και το Center for Advanced Infrastructure and Transportation (Κέντρο Προηγμένων Υποδομών και Μεταφορών) του Πανεπιστημίου Rutgers των Η.Π.Α.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι συντελεστές της μελέτης καθώς και διακεκριμένα στελέχη και εμπειρογνώμονες από κορυφαία ιδρύματα και οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως η Υπηρεσία Εξωτερικών Γεωργικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας (FAS/USDA), το Πανεπιστήμιο Rutgers των Η. Π. Α. και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις