Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η MainSys αναλαμβάνει το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών του Μουσείου Ακρόπολης

Η νέα υπηρεσία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία και στις ατελείωτες ουρές, ενώ παράλληλα προστατεύει τους επισκέπτες από τον συνωστισμό σε μια κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία.

Το Μουσείο Ακρόπολης και οι αρμόδιοι υπεύθυνοι εμπιστεύθηκαν σε ένα ακόμη απαιτητικό project τη MainSys , για να υλοποιήσει τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία Skip the Line – E-ticketing. Μετά την επιτυχημένη δημιουργία του διαδραστικού διαδικτυακού τόπου theacropolismuseum.gr, η MainSys ανέλαβε και το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για το Μουσείο.

Η νέα υπηρεσία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία και στις ατελείωτες ουρές, ενώ παράλληλα προστατεύει τους επισκέπτες από τον συνωστισμό σε μια κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία. Στην εύχρηστη πλατφόρμα etickets.theacropolismuseum.gr , το online κοινό μπορεί να αποκτήσει το εισιτήριό του εύκολα, γρήγορα και ανέπαφα με ένα μόνο click από την άνεση του σπιτιού του. Οι επισκέπτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης και να ολοκληρώσουν την αγορά των εισιτηρίων τους στην ειδική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε απ’ την εξαιρετική ομάδα εργασίας της MainSys.

H MainSys είναι μια ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και καταρτισμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην ανάπτυξη σύνθετων και απαιτητικών πληροφοριακών συστημάτων. Ιδρύθηκε το 2005, εδώ και 16 χρόνια έχει υλοποιήσει πληθώρα έργων για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με εξαιρετικές κριτικές. Επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη της τεχνολογίας της και στην έρευνα κυρίως στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και του Internet of Things (IoT).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις