Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τελευταία ευκαιρία συμμετοχής στο Defence Innovation Challenge

Τέσσερις ημέρες ακόμα έχουν στη διάθεσή τους όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Defence Innovation Challenge, τον πρώτο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας στον τομέα της Άμυνας, που διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η διαδικασία υποβολής προτάσεων για τον διαγωνισμό καινοτομίας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15 Αυγούστου 2021 και θα πραγματοποιείται εδώ. Ο Διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάδειξηπροβολή και επιβράβευση καινοτόμων ιδεών που θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα της Άμυνας, στηρίζοντας παράλληλα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι ιδέες μπορεί να προέρχονται τόσο από μεμονωμένα άτομα όσο και από ομάδες:

α. Εν ενεργεία στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων
β. Νέων επιστημόνων και ερευνητών, επιστημονικού προσωπικού και φοιτητών των Ερευνητικών Κέντρων και Ανωτάτων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ, ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ) της χώρας,
γ. Προσωπικού μικρομεσαίων και νεοφυών (start–up) επιχειρήσεων της χώρας με δραστηριότητα στην τεχνολογία και την καινοτομία.

Για τους νικητές προβλέπονται χρηματικά βραβεία αξίας 18.000 ευρώ, τα οποία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρίες διάδρασης, εύρεσης κοινών σημείων ενδιαφέροντος και ανταλλαγής ιδεών, τόσο με στελέχη της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας, όσο και με εκπροσώπους ερευνητικών κέντρων και ανεξάρτητους ερευνητές.

Σημειώνεται ότι η δράση αυτή διεξάγεται με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις