Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

iStorm: Νέο loyalty πρόγραμμα μέσω εφαρμογής τεχνολογίας iBeacon

Η νέα εφαρμογή της iStorm, ήδη διαθέσιμη στο AppStore, φέρνει στην Ελλάδα την εμπειρία της τεχνολογίας iBeacon, ενώ
παράλληλα προσφέρει στους χρήστες των προιόντων Apple ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων και προσφορών.

Η τεχνολογία iBeacon αφορά  πομπούς bluetooth τοποθετημένους μέσα στα καταστήματα, έτσι ώστε όταν κάποιος χρήστης της εφαρμογής επισκεφθεί το κατάστημα και ανοίξει το bluetooth της iOS συσκευής του, αναλόγως με το σημείο στο οποίο θα κινηθεί, να λάβει νέα και προσφορές που τον αφορούν σε μορφή Ειδοποίησης (notification).

Μέσα στην εφαρμογή μπορεί κανείς να διαβάσει τα τελευταία νέα της iStorm, να τσεκάρει το πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων και να περάσει απευθείας στο Ημερολόγιο (calendar) της συσκευής του αυτό που θέλει να παρακολουθήσει, να δει νέα και προτεινόμενα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα και να βρει την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας αλλά και διαδρομές από το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Επιπλέον, η εφαρμογή της iStorm αποτελεί για τους χρήστες της ένα μοναδικό loyalty club. Αναλόγως με τη διαδραστικότητα του κάθε χρήστη αλλά και με τις αγορές του από το κατάστημα, πραγματοποιείται συλλογή πόντων, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά διαφορετικές προσφορές. Τα κουπόνια που διατίθενται στο λανσάρισμα της εφαρμογής, εκτός των εκπτωτικών κουπονιών, περιλαμβάνουν επίσης δώρα και δωροεπιταγές έως και 150 ευρώ.

Η νέα εφαρμογή υποστηρίζει και το Passbook. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περάσει το κουπόνι που θέλει να ‘αγοράσει’ στο Passbook και να το δείξει στο κατάστημα κατά την εξαργύρωση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις