Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο iPhone 13

Για το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία μίλησε ο Τίμ Κουκ χθες, παρουσιάζοντας το iPhone 13, τη ναυαρχίδα της Apple. O CEO της εταιρείας τόνισε ότι το νέο μοντέλο έχει λάβει σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το 12 ενώ έκανε λόγο για συγκλονιστικές προσθήκες.

Πράγματι, το νέο iPhone είναι εντυπωσιακό, τόσο οπτικά όσο και τεχνικά, καθώς με μια πρώτη ματιά φαίνεται βελτιωμένο από την προηγούμενη εκδοχή του. Η Apple φαίνεται να έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα που είχαν εντοπίσει μέχρι σήμερα οι χρήστες της, και να έχει κάνει τα πάντα για να τελειοποιήσει τα σημεία εκείνα στα οποία “πέφτει” η μεγαλύτερη προσοχή.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, αυτές είναι οι σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο iPhone 13:

– Το iPhone 13 Pro έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία άρα και μεγαλύτερες “αντοχές”. Το Pro αναμένεται συγκεκριμένα να έχει διάρκεια μπαταρίας 1,5 ώρα μεγαλύτερη από του iPhone 12, ενώ ο χρόνος ανεβαίνει κατά 2,5 ώρες όταν μιλάμε για το Pro Max.

– Η κάμερα βελτιώνεται σημαντικά – αν και όχι πάντα αισθητά. Τι σημαίνει αυτό: Η Apple έχει φροντίσει να ανανεώσει την κάμερα στο νέο της μοντέλο, προσθέτοντας σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί να μην γίνουν απευθείας αντιληπτά από το χρήστη. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η κάμερα θα έχει οπτικό ζουμ 3x, εξαιρετικά ευρύ φακό και θα καταγράφει 40% περισσότερο φως. Το πιο “δημοφιλές” χαρακτηριστικό της μέχρι στιγμής είναι το Cinematic Mode το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία καταγράφει κινηματογραφικά βίντεο, με το focus να μετακινείται σε κινούμενα αντικείμενα. Αν το video είναι μέσα στις προτεραιότητές σας το iPhone 13 είναι μια κορυφαία επιλογή.

– Η σειρά iPhone 13 Pro διαθέτει οθόνη ProMotion που μεταβάλλει τα καρέ από 10Hz έως 120Hz και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται δυναμικά.

– Το τσιπ A15 Bionic υπόσχεται καλύτερα γραφικά ποτέ και συγκεκριμένα 50% καλύτερη απόδοση από ανταγωνιστικά τηλέφωνα

– Η τιμή του iPhone 13 mini ξεκινά από 799 δολάρια και του iPhone 13 από 899 δολάρια με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή του iPhone 13 Pro ξεκινά από 999 δολάρια και του iPhone 13 Pro Max από 1.099 δολάρια.

– Το iPhone 13 και το iPhone 13 mini θα κυκλοφορήσουν σε 5 νέα χρώματα: pink, blue, midnight, starlight and Product Red.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις