Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ABB Ελλάδας εισέρχεται στον χώρο των Startups

Δεκάδες οι υποστηρικτές των πρώτων βραβείων του Elevate Greece.

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην 85 ΔΕΘ η βράβευση των Startups που συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό του ελληνικού σημείου επαφής και καταγραφής Startups Elevate Greece.

Για τα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής 250 από τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Elevate Greece. Οι 10 νικήτριες επιχειρήσεις βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 252.000 €. Επιπλέον τέθηκαν στη διάθεση των επιχειρήσεων, υπηρεσίες  αξίας άνω των 200.000 € που προσφέρθηκαν από τους επίσημους υποστηρικτές του Elevate Greece. Μια εξ’ αυτών ήταν και η ABB Ελλάδας.

Το βραβείο για την Αξιοποίηση Τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης” το παρέδωσε ο εκπρόσωπος της AΒΒ Ελλάδος Κυριάκος Ρωτίδης, Διευθυντής Τομέα Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής.
Το βραβείο απονεμήθηκε στην  Quanta & Qualia / Magos, μία εταιρεία που αναπτύσσει ευφυή συστήματα τα οποία βασίζονται σε τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας με πολλαπλές εφαρμογές σε υγεία, τηλερομποτική, εκπαίδευση κ.α.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η ABB θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων, εφοδιάζοντας τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις με εργαλεία που θα ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινώσει και άλλες μορφές στήριξης των επιχειρήσεων αυτών.

 

Elevate Greece: Οι νικητές των βραβείων στην 85η ΔΕΘ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις