Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lidl: 5 νέοι Startuppers στο ντοκιμαντέρ «SUP Free hackathon»

H Lidl Eλλάςμε την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης παρουσιάζει την ταινία «Sup Free hackathon», με την υπογραφή του δημοσιογράφου και παραγωγού ντοκιμαντέρ Σωτήρη Δανέζη. 

H ταινία καταγράφει και παρουσιάζει την ιστορία πέντε ομάδων νέων, δημιουργικών ανθρώπων, οι οποίοι, εν μέσω πανδημίας και παρά τις αντιξοότητες της εποχής, συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε έναν διαγωνισμό καινοτομίας τον περασμένο Δεκέμβρη, με στόχο την ανεύρεση λύσεων για τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης.  

Πίσω από το πρωτοποριακό εγχείρημα βρίσκεται η Lidl Eλλάς, η οποία χρηματοδότησε τη διενέργεια του διαγωνισμού και προσέφερε mentoring στους συμμετέχοντες, με την παράλληλη υποστήριξη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, που ανέλαβε τη διοργάνωση. 

Από τη Νέα Ιωνία και την Ελευσίνα ως τη Θεσσαλονίκη, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ γνώρισαν τους νέους πρωταγωνιστές, κατέγραψαν την εξέλιξη της ιδέας τους, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, άκουσαν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους και τους ακολούθησαν ως τον μεγάλο τελικό τον Ιούνιο του 2021 στο Sani Resort στη Χαλκιδική.     

Απολαύστε την ταινία εδώ 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις