Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Hertz “υποστηρίζει” τις Startups

Η Autohellas Hertz κυκλοφόρησε μια νέα τηλεοπτική καμπάνια για ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, υποστηρίζοντας συγχρόνως τις Startups και τους νέους ιδιώτες επιχειρηματίες. Οι υπηρεσίες της Autohellas Hertz δείχνουν πόσο άμεσα μεταβάλλονται και διαφοροποιούνται οι ανάγκες των ατόμων στη νέα εποχή με τους απαιτητικούς ρυθμούς της εργασίας. 

Η λύση που παρέχει η Hertz, προτείνοντας την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, διευκολύνει κατά πολύ τις μετακινήσεις των επαγγελματιών, χάρη στη χρηστικότητα των υπηρεσιών της. Έτσι, τα άτομα που “τρέχουν” για επιχειρηματικούς λόγους θα μπορούν να διαλέξουν την ενοικίαση αυτοκινήτου για μία μέρα έως και μια μακροχρόνια μίσθωση για όσο διάστημα χρειάζεται. 

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Ι.Χ. επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες-ιδιώτεςΠρόκειται για μια σύγχρονη εναλλακτική μορφή πληρωμής, η οποία εξασφαλίζει την απόκτηση των οχημάτων που επιλέγει ο καθένας για την πρακτική του διευκόλυνση.  

Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εξασφαλίζουν με αυτόν τον τρόπο κεφαλαιακή διαθεσιμότητα και ταυτόχρονα όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες Hertz Solutions της Autohellas στους πελάτες. 

Περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις