Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η εφαρμογή Prosvasis GO βοηθά τους επιχειρηματίες να φτιάξουν e-shop

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, προχώρησε στον εμπλουτισμό της εφαρμογής Prosvasis GO, με την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας δημιουργίας E-Shop, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες της. 

Σε συνεργασία με την εταιρεία Yorenda, κατασκευαστές ολοκληρωμένων SaaS και e-commerce πλατφορμών, η Prosvasis παρέχει στους χρήστες του Prosvasis GO τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρονικό κατάστημα της δικής τους επιχείρησης, μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής.  

H νέα ενσωματωμένη λειτουργία «EshopCloud» υποστηρίζει πλήρως και χωρίς πολυπλοκότητα τις απαιτήσεις διαχείρισης ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου E-shop. Με ισχυρές δυνατότητες και σύγχρονο UI, αυτοματοποιεί κάθε λειτουργία με σκοπό την άμεση και εύκολη δημιουργία ενός E-shop με μερικά μόνο κλικ, απευθείας μέσα από το Prosvasis GΟ. Η ενότητα «EshopCloud», μπορεί να ενσωματωθεί στο Prosvasis GO, έναντι μίας εξαιρετικά χαμηλής ετήσιας συνδρομής. 

Η εφαρμογή Prosvasis GO, σε σύντομο χρονικό διάστημα από το λανσάρισμά της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Οι προηγμένες δυνατότητες που παρέχει, όπως η έκδοση και διαβίβαση ηλεκτρονικών τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, καθώς και η διασύνδεση με τον λογιστή (της επιχείρησης), αυτοματοποιούν μεγάλο μέρος της λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο, επικεντρωμένο στη λειτουργία της επιχείρησης. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις