Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Πλαίσιο και η Green Panda λένε “γεια” στα παλιά κινητά και σου δίνουν νέο!

Η Startup συνεργάζεται με το Πλαίσιο σε ένα πρόγραμμα απόσυρσης του παλιού smartphone και απόκτησης νέου.

Το πρόγραμμα «Γεια. Με Γεια.» αποτελεί στρατηγική συνεργασία της Πλαίσιο Computers με την εταιρεία Green Panda, την πρώτη ελληνική recommerce Startup, η οποία εξειδικεύεται στην σχεδίαση καινοτόμων προγραμμάτων trade-in για την επαναχρησιμοποίηση smartphones, προάγοντας στην πράξη το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.

Η υπηρεσία «Γεια. Με Γεια.», όπως ονομάζεται το νέο πρόγραμμα απόσυρσης-απόκτησης της Πλαίσιο Computers, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να δώσει το παλιό του smartphone, αποκομίζοντας όφελος έως 700 ευρώ για την αγορά νέας συσκευής.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας αξιολογούν στο κατάστημα άμεσα τη συσκευή του καταναλωτή και τον ενημερώνουν για την αξία του. Το όφελος που θα εξασφαλίσει κανείς επιστρέφοντας το παλιό του smartphone για την αγορά του νέου, καθορίζεται από συγκεκριμένα κριτήρια, όπως το μοντέλο και η τρέχουσα κατάστασή του, και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 700 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν η παλιά συσκευή δεν είναι πλήρως λειτουργική.

Στη συνέχεια, ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα τη δωροεπιταγή που θα λάβει, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα smartphones των πιο γνωστών brands. Εναλλακτικά, προσφέρεται η δυνατότητα αγοράς αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας ή έξυπνων ρολογιών.

Στο Πλαίσιο, η νέα αυτή υπηρεσία συμβαδίζει και με την υπεύθυνη πολιτική της για το περιβάλλον, ενώ η υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση των αποβλήτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού, την ανεξέλεγκτη παραγωγή νέων συσκευών και τη συνολική επίδραση στο περιβάλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις