Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Infin8 προσφέρει πλήρη e-banking εικόνα και πρόσβαση σε εκατοντάδες τράπεζες

H εταιρεία Infin8 ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα ειδικών στον τραπεζικό κλάδο με σκοπό να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού σε τράπεζες. Το πολυεπίπεδο γνωσιακό υπόβαθρο των ιδρυτών της βοήθησε στο να συγκεντρωθούν στοιχεία και γνώσεις από διάφορα πεδία όπως το οικονομικό, το τεχνολογικό, το στρατηγικό και όλα μαζί να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν λύσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της τραπεζικής εμπειρίας μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας.

Η Infin8 μέσω των υπηρεσιών της στοχεύει στο να επιλύσει καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες των τραπεζών διευκολύνοντάς τους παράλληλα με το να έχουν συγκεντρωμένη την τραπεζική τους δραστηριότητα σε ένα σημείο.  Αυτή ακριβώς την ανάγκη ικανοποιεί η εφαρμογή Infin8, η οποία βοηθά τόσο μεμονωμένους πελάτες, όσο και επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους εύκολα και γρήγορα.

H Infin8 προσφέρει στους εταιρικούς και ατομικούς χρήστες τη δυνατότητα ενοποίησης τραπεζικών λογαριασμών και καρτών μέσω mobile και web app, με ανάλυση των εσόδων-εξόδων, αλλά και τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το σύστημα ασφάλειας των τραπεζών. Η εφαρμογή της Infin8 μέχρι σήμερα είναι live σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία και σύντομα θα επεκταθεί σε Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Infin8 έχει ενεργή παρουσία στον κόσμο των ελληνικών Startup, έχοντας συμμετάσχει στο πρόγραμμα egg της Eurobank, στο Mastercard CEE Innovation Forum, στο Web Summit και στο World Mobile Congress.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις