Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην PDNeurotechnology

Η πρακτική άσκηση είναι αμειβόμενη και παρέχει εκπαίδευση σε συστήματα ποιότητας και άλλα πεδία εργασίας.

Η PDNeurotechnology, εταιρία ανάπτυξης πρωτοπόρου ιατρικής τεχνολογίας, επενδύει στα στελέχη του μέλλοντος, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε σπουδαστές μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης.

Στο πρόγραμμα το οποίο έχει διάρκεια έως 6 μήνες και αφορά σε έμμισθη πρακτική άσκηση, λαμβάνουν μέρος ετησίως 5 νέοι επιστήμονες. Οι θέσεις που αφορούν σε ειδικότητες μηχανικών και επιστημόνων πληροφορικής, καλύπτονται από φοιτητές που προέρχονται από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Πάτρας, με τα οποία συνεργάζεται η εταιρία.

Τα οφέλη από την πρακτική άσκηση στην PDNeurotechnology για έναν σπουδαστή είναι πολλά και σημαντικά. Οι ασκούμενοι, οι οποίοι εισέρχονται απευθείας στην παραγωγική αλυσίδα, εργάζονται μαζί με ανώτερα στελέχη της εταιρείας σε projects με συγκεκριμένες απαιτήσεις και ζητούμενα και υπόκεινται σε ένα σύστημα αξιολόγησης 360o.

Μέσω της πρακτικής άσκησης, οι ειδικευόμενοι εξοικειώνονται με την αγορά εργασίας, αποκτούν εργασιακή προϋπηρεσία, γνώσεις και εμπειρίες που αποτελούν εφόδια για το μέλλον. Η εταιρία προσφέρει στους ασκούμενους εκπαίδευση στα συστήματα ποιότητας και σε συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναδείξουν τις δεξιότητές τους παρέχοντας προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, σε κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον. 

Ο φετινός κύκλος πρακτικής άσκησης είναι ο τέταρτος, ενώ στους προηγούμενους κύκλους έχουν λάβει μέρος 12 φοιτητές, εκ των οποίων δύο έχουν συνεχίσει την εργασία τους στην εταιρία μετά το πέρας του προγράμματος. Μάλιστα, μια από τις ασκούμενες που συνέχισαν έχει αναλάβει τη θέση Διευθύντριας Παραγωγής.

Η PDNeurotechnology προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών, επενδύοντας συνεχώς στην επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη των νέων που ξεκινούν τα επαγγελματικά τους βήματα, με στόχο να τους μετατρέψουν σε επαγγελματίες που μπορούν να ανταποκριθούν  επιτυχώς στις απαιτήσεις του αύριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις