Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Honda μετασχηματίζει την έννοια του scooter στην πόλη με νέο μοντέλο

Ένα πρακτικό και γρήγορο scooter για καθημερινή χρήση στην πόλη που έχει αναβαθμιστεί με νέα χαρακτηριστικά.

Ένα νέο scooter κάνει την είσοδό του στην οικογένεια της Honda. Όταν το 2016 η Honda αποκάλυψε το X-ADV, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά ενός scooter μεγάλου διαμετρήματος και μιας μοτοσυκλέτας adventure σε ένα νέο στυλ ADV, ξύπνησε στους Ευρωπαίους την επιθυμία για ένα δίτροχο του οποίου την αναγκαιότητα δεν είχαν συνειδητοποιήσει μέχρι τότε. Μία πραγματικά καινοτόμα πρόταση απέναντι στην οποία λίγοι ανταγωνιστές μπορούσαν να παραταχθούν την περασμένη δεκαετία.

Η πρακτικότητα ζητούμενο για τους σχεδιαστές

Το ADV350 συνδυάζει το adventure στυλ του X-ADV με μια σειρά από χαρακτηριστικά αντοχής. Ο κινητήρας χωρητικότητας αποδίδει μέγιστη ισχύ ενώ υπάρχει χώρος για δύο full-face κράνη κάτω από τη σέλα και μία θύρα φόρτισης USB Type-C που βρίσκεται στο ντουλαπάκι. Ο πίνακας οργάνων LCD ενσωματώνει το σύστημα Honda Smartphone Voice Control, ενώ η λειτουργία έξυπνου κλειδιού (Smart Key) αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης στην καθημερινότητα.

Η επιτυχία του μοντέλου δικαίωσε και με το παραπάνω την απόφαση της Honda να χαράξει νέους δρόμους. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2021, το X-ADV ήταν δεύτερο στην κατάταξη πωλήσεων στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία ‘on-off’ μοντέλων στην Ευρώπη. Και τώρα, συνεχίζοντας με το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα, η HONDA μετασχηματίζει την κατηγορία scooter μεσαίου κυβισμού. Βασισμένο στη φιλοσοφία ‘New Urban Adventure’ το νέο 22YM ADV350 συνδυάζει το adventure στυλ του X-ADV με τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου scooter για την πόλη, για να κινείται με άνεση στην άσφαλτο αλλά και σε ελαφριές off road συνθήκες, που θα προσελκύσει ένα ευρύ κοινό (κυρίως νεαρούς αναβάτες) και προορίζεται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία στην ελληνική αγορά.

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας φαίνεται στο εμπρός τμήμα του ADV350, η θέση οδήγησης προσφέρει φυσικό έλεγχο, και το πλαίσιο είναι ρυθμισμένο ώστε να παρέχει ευελιξία, καλή κατευθυντικότητα και άριστη πληροφόρηση για τον αναβάτη. Ελαφριοί τροχοί παρέχουν άφθονη πρόσφυση στο ADV350 σε όλες τις συνθήκες ενώ στον τομέα της πέδησης, ένας μονός δίσκος 256mm συνδυάζεται με έναν πίσω δίσκο 240mm. Όλα αυτά συμβάλλουν συνεπώς στο να υπάρχει άφθονη διαθέσιμη επιτάχυνση για χρήση στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις