Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Sipit.gr: Ένα νέο marketplace ποτών

Μια ομάδα που γνωρίζει την αγορά του αλκοόλ δημιούργησε το sipit.gr, ένα marketplace ποτών το οποίο συνδέει τον τελικό καταναλωτή με τους προμηθευτές αλκοολούχων ποτών.

Ο Νικόλας Σμυρλάκης, δημιουργός τους ελληνικού brand Roots premium spirits, μαζί με τον Βασίλη Καλαντζή, της εταιρείας διανομής Granikal και των Three cents, τον Αλέξανδρο Λίγγρη, web designer και founder της Radical Elements, τον Ιουστίνο Σαρρή, επιχειρηματία και σύμβουλο Startups και τέλος τον Χρήστο Σπυρόπουλο, portfolio manager και συνιδιοκτήτη του wine bar, Junior does wine, είναι η ομάδα που υλοποίησε το sipit. Την ομάδα συμπληρώνει η Χριστίνα Τσόγκα, sommelier και product curator, καθώς και η Ελεάνα Λινοξυλάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας.

Τι είναι το sipit

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το sipit είναι η πρώτη online πλατφόρμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο αλκοόλ. Ο καταναλωτής επιλέγει τα ποτά που επιθυμεί μέσα από μία πλειάδα επιλογών (πάνω από 2.000 προϊόντα) με πολύ πλούσιο υλικό που περιλαμβάνει προτάσεις από ειδικούς (sommelier, bartenders κλπ), συνδυασμούς, εφαρμογές υπολογισμού ποσοτήτων (party calculator), συνταγές για cocktail κλπ και κανονίζει παράδοση εντός μίας ώρας ή και αργότερα στο σπίτι, στο γραφείο του ή οπουδήποτε το επιθυμεί.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνδέουμε τον τελικό καταναλωτή με τους προμηθευτές αλκοολούχων ποτών και προσφέρουμε μία εντελώς νέα υπηρεσία,με επίκεντρο το ίδιο το ποτό. Στόχος του sipit είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στον συντομότερο δυνατό χρόνο ώστε να καλύπτεται η άμεση ανάγκη του καταναλωτή. Aυτό που ξεχωρίζει το sipit από τις υπόλοιπες πλατφόρμες διανομής στο σπίτι, είναι η εξειδίκευση αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο που προέρχεται από επαγγελματίες που αγαπούν το αλκοόλ και γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους” αναφέρει σχετικά ο Νικόλας Σμυρλάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις