Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Apple “κατεβάζει διακόπτη” στη Νέα Υόρκη λόγω “Όμικρον”

Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγέλνουν προϊόντα μέσω Ίντερνετ και να τα παραλαμβάνουν απλώς από το κατάστημα.

Η Apple ανακοίνωσε χθες ότι έκλεισε το σύνολο των 12 καταστημάτων της στη Νέα Υόρκη για αγορές καθώς τα περιστατικά μόλυνσης από την παραλλαγή Όμικρον του κορωνοϊού αυξήθηκαν σε εθνικό επίπεδο.

Οι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να παραγγέλνουν προϊόντα μέσω του διαδικτύου και να τα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Apple.

Στα καταστήματα που έκλεισαν συμπεριλαμβάνονται και τα καταστήματα λιανικής πώλησης που βρίσκονται στην Πέμπτη Λεωφόρο, στον Τερματικό Σταθμό Γκραντ Σέντραλ και στο Σόχο στην περιοχή του Μανχάταν.

Προηγουμένως μέσα στο μήνα, η Apple ανακοίνωσε ότι είχε κλείσει προσωρινά τρία καταστήματα στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μετά από μία αύξηση στα κρούσματα της COVID-19, αλλά και την έκθεση μεταξύ των εργαζομένων στα καταστήματα σε πιθανές μολύνσεις.

Πρόσφατα, οι εργαζόμενοι μάλιστα απαίτησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας εν μέσω πανδημίας και αρκετοί παραιτήθηκαν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, ζητώντας άδεια ασθενείας μετ’ αποδοχών και καλώντας τους πελάτες να μποϊκοτάρουν την εταιρεία.

Από την πλευρά της, η Apple κατέστησε υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για όλους τους πελάτες και το προσωπικό της στα καταστήματά της εντός των ΗΠΑ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ανησυχίες για την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον προέτρεψαν τις μεγάλες εταιρίες να προχωρήσουν σε πιο αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις