Η LG συνεργάζεται με Al Startup Foodspace για έξυπνη μαγειρική

Νέα μαγειρικά μέσα της LG αξιοποιούν τεχνολογίες με τις οποίες οι χρήστες βλέπουν το εσωτερικό του φούρνου πατώντας το τζάμι χωρίς να το ανοίξουν.

Η LG σκοπεύει να κάνει τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη από ποτέ με τις νέες έξυπνες συσκευές μαγειρικής. Ο λόγος για το LG InstaView Double Oven Range και τον φούρνο μικροκυμάτων Over-the-Range που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη νέα υπηρεσία LG ThinQ Recipe. Το Double Oven Range διαθέτει την τεχνολογία LG InstaView που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το εσωτερικό της συσκευής, χτυπώντας απλά δύο φορές το τζάμι, φωτίζοντας το εσωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα και να χαθεί ο ζεστός αέρας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση μαγειρικής για τα σύγχρονα σπίτια, με τα δύο προϊόντα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην CES 2022 την επόμενη εβδομάδα.

Η νέα αυτή σειρά αξιοποιεί την τεχνολογία ProBake Convection της LG για γρήγορο και με ακρίβεια μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση, ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της ροής του αέρα, με λειτουργίες Air Fry και Air Sous Vide που εξοικονομούν το λάδι, χάρη στην τεχνολογία UltraHeat Power Burner. Η τεχνολογία Steam Cook διευκολύνει την προετοιμασία πιο υγεινών φαγητών που σε συνδυασμό με το Slide-out ExtendaVent μειώνει την παρουσία καπνού και παρατεταμένων οσμών στην κουζίνα.

Η νέα για το 2022 υπηρεσία LG ThinQ Recipe προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία χρήσης, καθιστώντας όλες τις έξυπνες υπηρεσίες της κουζίνας και το περιεχόμενο της LG και των συνεργατών της συγκεντρωμένα όλα σε ένα μέρος. Με πρόσβαση μέσω της εφαρμογής ThinQ, το LG ThinQ Recipe επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ψάξει, να σχεδιάσει, να αγοράσει και να μαγειρέψει, ακολουθώντας εκατοντάδες εύκολες συνταγές, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών από το SideChef, το Innit και το LG Originals Series, που έχουν σχεδιαστεί από τους ίδιους τους σεφ της LG.

Με την υποστήριξη του SideChef, το ThinQ Recipe προσφέρει επίσης πάνω από 10.000 συνταγές που μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες με ένα κλικ για μια πλήρη εμπειρία μαγειρικής στο σπίτι, μετατρέποντας μια συνταγή ή ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεύματος μέχρι την άμεση παραγγελία για τα απαραίτητα ψώνια από το παντοπωλείο μέσω της εφαρμογής του Walmart ή του Amazon Fresh.

Σε συνεργασία με την AI Startup Foodspace Technology με έδρα τη Βοστώνη, το ThinQ Recipe ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία Scan to Cook της LG που εξοικονομεί χρόνο, για σάρωση και αποστολή οδηγιών μαγειρέματος για επιλεγμένα κατεψυγμένα γεύματα.

Το Proactive Customer Care, η λύση εξυπηρέτησης πελατών με τεχνητή νοημοσύνη της LG, είναι επίσης προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ThinQ. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Al και deep learning για την ανάλυση δεδομένων της απόδοσης των προϊόντων, το Proactive Customer Care μπορεί να στείλει στους χρήστες χρήσιμες ειδοποιήσεις και συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσουν τη βέλτιστη λειτουργία των φούρνων LG με το πέρασμα του χρόνου. Το LG InstaView Range με ThinQ Recipe θα βρίσκεται στο virtual booth της LG στην CES 2022 που ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις