Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Dell καθιστά εφικτή την “εργασία από παντού” με νέα προϊόντα

Τα νέα προϊόντα της Dell κάνουν δυνατή την Εργασία από Παντού, απογειώνουν την παραγωγικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

Όταν εξαιτίας της πρόσφατης πανδημίας χρειάστηκε να μείνουμε σπίτι, η τεχνολογία ήταν αυτή που μας επέτρεψε να συνεχίσουμε να είμαστε παραγωγικοί, να μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους και τους πελάτες μας αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις υιοθετούν, ολοένα και περισσότερο, ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, με συνδυασμό εργασίας από το γραφείο και το σπίτι, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και συμβάλει σε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

H Dell, παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας, έχοντας παράλληλα εφαρμόσει εδώ και χρόνια για τους δικούς της εργαζόμενους ένα μοντέλο ευέλικτης εργασίας, μπήκε σε άμεση ετοιμότητα να βοηθήσει κάθε είδους επιχείρηση να μείνει παραγωγική σε αυτή τη νέα συνθήκη με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έκαναν δυνατή την Εργασία από Παντού (Work From Anywhere).

Ένα πλήρες γραφείο εκτός γραφείου

Η σειρά business PC Latitude της Dell στοχεύει στον επαγγελματία, ο οποίος χρειάζεται έναν υπολογιστή που να συνδυάζει ταχύτατες επιδόσεις, καινοτόμες λειτουργίες, βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, πολλαπλούς τρόπους συνδεσιμότητας και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Το πλήρες portfolio των μοντέλων Latitude, των πιο έξυπνων businessPC, καλύπτουν σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες της τηλεργασίας.

Η Ultra Premium σειρά 9000 των Latitude ξεχωρίζει ιδίως για τον σχεδιασμό από αλουμίνιο ενώ τα δύο ηχεία στα πλαϊνά μέρη του πληκτρολογίου μαζί με τα τέσσερα μικρόφωνα noise-cancelling και την webcam με το έξυπνο σύστημα SafeShutter αυτόματης ενεργοποίησης, διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τηλεδιασκέψεις και συνεργασία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις