Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Jobilla “σηκώνει” 8,25 εκατ. ευρώ για να βρει νέα ταλέντα στις εταιρείες

Η παγκόσμια αγορά προσλήψεων έχει πάρει φωτιά εδώ και καιρό, όταν όλο και πιο πολλοί εργαζόμενοι αναπτύσσουν νέες ανάγκες και ζητούμενα. Τάσεις όπως η “Μεγάλη Παραίτηση”, το μαζικό κύμα παραιτήσεων εν μέσω πανδημίας ύστερα από έναν επαναπροσδιορισμό του τρόπου εργασίας αλλά και η μάχη αναζήτησης ταλέντων αναγκάζουν τις εταιρείες να στραφούν από την προσέλκυση νέων υπαλλήλων με επίκεντρο τον οργανισμό στην προσέγγιση με γνώμονα τον υποψήφιο.

Καθώς η προσφορά μιας θέσης εργασίας με μισθολογικά προνόμια δεν είναι αρκετή για να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα, η φινλανδική Startup Jobilla βοηθά τις εταιρείες να αναπτύξουν τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και να οργανώσει τις διαδικασίες πρόσληψης που θα εστιάζουν στον υποψήφιο, ώστε να καθιστά μια θετική και αβίαστη εμπειρία για τον υποψήφιο.

Αυτό συνήθως απαιτεί μια πλήρη αναδιάρθρωση της τρέχουσας διαδικασίας, ωστόσο, με αποτελεσματικές τακτικές μάρκετινγκ υποψηφίων, ακολουθώντας τις μετρήσεις και τις δομές κόστους των διαφόρων καναλιών και διορθώνοντας τα κενά στην διαδικασία, με στόχο πολλοί οργανισμοί να διορθώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις προσλήψεις τους.

Επωφελούμενη από την τάση αυτή, η φινλανδική νεοφυής επιχείρηση απόκτησης ταλέντων Jobilla συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους 8,25 εκατ. ευρώ, σε έναν γύρο που ηγήθηκαν τα επενδυτικά VC Juuri Partners και Trind.

Τα νέα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της, ιδίως στις αγορές της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πελάτες της περιλαμβάνονται σήμερα εταιρείες όπως η Pfizer, το Arkansas Surgical Hospital και ο Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις