Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Fuelics μπήκε επίσημα στον ΣΕΒ

Η Fuelics εντάχθηκε σήμερα στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), παίρνοντας έτσι την αναγνώριση ως μια από τις πιο ώριμες εταιρείες στην χώρα. Η εταιρεία αναπτύσσει μια σειρά από αισθητήρες NB-IoT που στέλνουν ειδοποιήσεις με στόχο την διαχείριση δεξαμενών καυσίμων και εφαρμογές για έξυπνες πόλεις. Η πλατφόρμα της Fuelics ελέγχει την χρήση πρώτων υλών, όπως πετρέλαιο και νερό, αποφεύγοντας την υπερκατανάλωση και τις ελλείψεις με χαμηλό κόστος.  

Η επιχείρηση παρέχει συγχρόνως λύσεις ανάκτησης δεδομένων από υδρόμετρα, μέτρησης στάθμης υδάτων σε επίγειες και υπόγειες κατασκευές, υπολογισμού στάθμης στερεών αποβλήτων σε κάδους και διαχείρισης θέσεων στάθμευσης.  

Τα προϊόντα της λειτουργούν με μπαταρία ενώ αξιοποιούν το cloud και δυνατότητες edge computing συνιστώντας έργα IoT εύκολα στην εγκατάσταση. Πλέον κυκλοφορεί και νέους τύπους αισθητήρων διευκολύνοντας τον τρόπο λειτουργίας των δεξαμενών αποθήκευσης διαφόρων πηγών ενέργειας, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το υλικό κατασκευής τους. Η πλατφόρμα της fuelics απευθύνεται έτσι σε σταθερές ή κινητές δεξαμενές καυσίμων, ελαχιστοποιώντας τις λειτουργικές δαπάνες και βελτιώνοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα.  

Διαβάστε σχετικά:

Fuelics: Οι ελληνικοί “έξυπνοι” αισθητήρες που δίνουν λύσεις σε επιχειρήσεις και έξυπνες πόλεις

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις