Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Crowdpolicy έβγαλε ψηφιακή Κάρτα Δημότη “City On Pass”

Η Crowdpolicy παρουσιάζει το City On Pass, την 1η δωρεάν ψηφιακή κάρτα του δημότη, η οποία αποτελεί το μέσο για την πρόσβαση και χρήση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προσφέρει ο κάθε Δήμος προς τους δημότες, τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Το City On Pass είναι μια άυλη ψηφιακή κάρτα, την οποία έχει υλοποιήσει η ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy. Σκοπός της είναι να προσφέρει σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας μια ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης.

Μέσω του City On Pass, ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται. Επιπλέον, η ψηφιακή κάρτα συνδέει αμφίδρομα τον πολίτη με τον Δήμο, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την άμεση παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις περιττές καθυστερήσεις.

Επιπλέον, η Κάρτα του Δημότη συνδέει αμφίδρομα τον πολίτη με τον Δήμο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να απολαμβάνει προνόμια και προσωποποιημένες υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις περιττές καθυστερήσεις.

Βασικό χαρακτηριστικό του City On Pass, αποτελεί η διασύνδεση μέσω της mobile εφαρμογής City On, στην οποία ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να δει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και λειτουργίες όπως το να κάνει προβολή των στοιχείων του, των προνομίων του, των πόντων που έχει συλλέξει, των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και φορέων κοκ.

Το City On Pass είναι διαθέσιμο μέσα από το Android και Apple Wallet του κινητού από την mobile εφαρμογή City On.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις