Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η EdTech Tomorrow’s Education άντλησε 3,4 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο

Η εταιρεία παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα ενώ στο μέλλον σχεδιάζει και προπτυχιακά.

Το Tomorrow’s Education, το οποίο είναι το πρώτο εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, έχει ως αποστολή να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτού, η EdTech με έδρα το Βερολίνο συγκέντρωσε 3,4 εκατ. ευρώ για να τροφοδοτήσει αυτή την αποστολή σε μια χρηματοδότηση που ηγήθηκε η Mediahuis Ventures. Στους υπόλοιπους επενδυτές περιλαμβάνεται το κορυφαίο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό ταμείο Emerge Education αλλά και οι επενδυτές άγγελοι Verena Pausder, Celine Flores Willers και Kai Roemmelt.

Η Tomorrow’s Education, που ιδρύθηκε το 2020, δημιούργησε ένα σύστημα μάθησης βασισμένο σε εξατομικευμένα challenges, το οποίο βασίζεται στην κινητή τηλεφωνία και δίνει τη δυνατότητα σε άτομα από οπουδήποτε στον κόσμο να αποκτήσουν έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη βιωσιμότητα, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, ο οποίος είναι διπλά αναγνωρισμένος στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Στόχος είναι η αξιοποίηση της δύναμης της διαδικτυακής εκπαίδευσης για την επιτάχυνση της μετάβασης σε μια βιώσιμη κοινωνία, εκπαιδεύοντας και ενδυναμώνοντας τους αυριανούς φορείς αλλαγής. Η νεοσύστατη επιχείρηση σε αρχικό στάδιο ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι η επιχειρηματική νοοτροπία θα επιτρέψει στους ηγέτες να δημιουργήσουν τις τεχνολογικές λύσεις που απαιτούνται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Έχοντας συνεργαστεί με την WU Executive Academy από το 2021, η Startup βρίσκεται προς το παρόν στη διαδικασία απόκτησης της διαπίστευσης για το δικό της πανεπιστήμιο – Tomorrow University of Applied Sciences. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν επίσης την επέκταση των παροχών της με τρία διαφορετικά προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Bachelor πάνω στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, BA στη βιώσιμη διαχείριση προϊόντων και BSc στην τεχνητή νοημοσύνη και τις βιώσιμες τεχνολογίες.

Με πρόσβαση μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, οι φοιτητές από όλο τον κόσμο μπορούν να ξεκινήσουν μια ευέλικτη μαθησιακή εμπειρία που βασίζεται σε πρακτικά challenges του πραγματικού κόσμου, τα οποία σχεδιάζονται από ηγέτες της βιομηχανίας με γνώμονα τον αντίκτυπο από κορυφαίες εταιρείες όπως η Tier Mobility, η Wandelbots και η Share.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις