Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο ολλανδικός παίκτης BNPL in3 έλαβε 11,1 εκατ. δολάρια και έκλεισε deal με την Wordline

Η BNPL εταιρεία από την Ολλανδία επιτρέπει τις πληρωμές σε 3 μέρη, όπως λέει και το όνομα, ενώ πρόκειται να επεκτείνει την παροχή των υπηρεσιών της σε μέλη του δικτύου Wordline.

Η ολλανδική εταιρεία in3, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του buy now pay later, συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους 11,1 εκατ. δολαρίων και σύναψε συμφωνία με την εταιρεία πληρωμών Worldline για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους εμπόρους.

Η in3 ιδρύθηκε το 2018 από μια ομάδα που είχε συμμετάσχει στο “πρώτο κύμα” BNPL τη δεκαετία του 2010. Η ίδια δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να πληρώνουν για προϊόντα με τρεις δόσεις εντός 60 ημερών με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς εγγραφή πίστωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, τα έσοδα έχουν αυξηθεί κατά 300% σε ετήσια βάση από την έναρξη λειτουργίας της, ενώ σε αυτήν την προσφορά έχουν εγγραφεί συνεργαζόμενοι έμποροι όπως οι Kwik Fit, EP, La Souris, Matt sleeps και Dekbed-Discounter.

Μέσω της νέας συνεργασίας με την Worldline, η in3 θα παρέχει μια τεχνολογική στοίβα που θα επιτρέπει τόσο στους online όσο και στους offline εμπόρους, οι οποίοι είναι μέλη του δικτύου της Worldline, να προσφέρουν υπηρεσίες BNPL.

Παράλληλα, τα νέα κεφάλαια από την Finch Capital θα χρησιμοποιηθούν και για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογικής της πλατφόρμας αλλά και τις στρατηγικές προσλήψεις σε όλη την εταιρεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις