Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gopuff και Morrisons συνεργάζονται για τη διανομή προϊόντων παντοπωλείου

Μία συνεργασία που κάνει τα καθημερινά ψώνια στο Ηνωμένο Βασίλειο παιχνιδάκι.

Η αμερικανική startup υπηρεσιών διανομής Gopuff και η βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Morrisons ξεκινούν μία στρατηγική συνεργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα φέρει τα προϊόντα παντοπωλείου στην πόρτα των πελατών. Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με γρήγορες παραδόσεις των απαραίτητων προϊόντων χωρίς κόπο από την πλευρά του πελάτη.  

Η συμφωνία των δύο εταιρειών θα επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής Gopuff να παραγγείλουν όσα προϊόντα των καταστημάτων Morrisons επιθυμούν και να τα έχουν στα χέρια τους μόλις σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν. Αυτό γίνεται εφικτό λόγω της ύπαρξης ενός “dark store”, όπου η Gopuff θα διατηρεί προϊόντα της Morrisons, τα οποία θα διαθέτει προς πώληση. Η Morrisons λοιπόν θα λειτουργεί ως χονδρέμπορος, ενώ η Gopuff, πέραν της παράδοσης, αναλαμβάνει και τη λιανική πώληση. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες στους πολίτες 20 πόλεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.   

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που υπόσχονται παραδόσεις μέσα σε λίγα λεπτά αυξάνονται ραγδαία, τόσο στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως, όμως η συνεργασία αυτή ίσως ξεχωρίσει στην περιοχή σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Μάλιστα η Gopuff, η οποία έχει συγκεντρώσει ως τώρα χρηματοδότηση ύψους 3.4 εκατ. δολαρίων, θεωρεί πως η συμφωνία θα επιταχύνει περισσότερο την ανάπτυξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις