Η Βίκος στο 6o Dine Athens Restaurant Week ως υποστηρικτής

Η γαστρονομική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει μετά από παύση 2 ετών και η εταιρεία στηρίζει την διοργάνωση ως χορηγός, επαναφέροντας τον κόσμο στην εστίαση.

Η Βίκος Α.Ε. είναι χορηγός στο 6o Dine Athens, στηρίζοντας ενεργά το θεσμό και τις επιχειρήσεις εστίασης που συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας. To Dine Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου, καλώντας ξανά τον κόσμο να βγει έξω για φαγητό.

Μετά από μία μακρά, δύσκολη περίοδο για τον κόσμο της εστίασης, που την περίοδο της πανδημίας επλήγη όσο λίγοι κλάδοι, το φετινό Dine Athens φιλοδοξεί να αποτελέσει λόγο για να γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος τα αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας, και να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές. 

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ως μέγας χορηγός με τα προϊόντα φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου της εστίασης. 

Εκτός από την επιλογή του αγαπημένου εστιατορίου, με βάση την κουζίνα προτίμησης, στο φετινό Dine Athens, το κοινό μπορεί να απολαύσει και ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες, γεύματα με Celebrity Chefs, Cooking Masterclasses,WIne tasting και Dine Art εμπειρίες με Private tours και ειδικά σχεδιασμένα μενού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις