Η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο Chargespot σε νέα σημεία

Οι νέες συνεργασίες φέρνουν επέκταση των σταθμών φόρτισης του δικτύου σε πρατήρια βενζίνης και σημεία ελέγχου ΚΤΕΟ.

Η WATT+VOLT συνεχίζει την πορεία της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επενδύοντας στην πράσινη ενέργεια με νέες συνεργασίες για το δίκτυο Chargespot. Με γνώμονα τη τοποθέτηση φορτιστών σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων οι οποίοι μπορούν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής να βρουν τον κοντινότερό τους φορτιστή ώστε να “γεμίσουν” τις μπαταρίες τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όπου και όποτε το επιθυμούν.

Αυτή τη φορά η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο Chargespot με νέες προσθήκες φορτιστών σε πρατήρια βενζίνης και σημεία ελέγχου ΚΤΕΟ. Συγκεκριμένα, στα νέα μέλη του δικτύου συγκαταλέγονται τα πρατήρια Kaoil – Sira Oil στη Θεσσαλονίκη και Kaoil – Εδιάρογλου στην Άφυτο Χαλκιδικής, και τα ΙΚΤΕΟ Πιερίας στην Κατερίνη, ΙΚΤΕΟ Σπυριδόπουλοι ΕΟ Σερρών στη Δράμα και ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ στην Ιστιαία Ευβοίας.

Με τις συνεργασίες αυτές, δίνεται στους οδηγούς η ευκαιρία να συνδυάσουν τους απαραίτητους ελέγχους για το όχημά τους με τις έξυπνες φορτίσεις, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά τους ακόμη περισσότερο. Η WATT+VOLT κάνει την πράσινη ενέργεια τρόπο ζωής και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ηλεκτροκίνηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις