Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Hellas Direct δίνει δωροκάρτες για πασχαλινές αγορές στο Skroutz

Δωροκάρτες για αγορές στο Skroutz προσφέρει η εταιρεία σε όποιον ανανεώσει το συμβόλαιο του ή συνάψει νέο.

Το Πάσχα πλησιάζει και η Hellas Direct κάνει δώρο σε όλους τους ασφαλισμένους, νέους και παλιούς, τις πασχαλινές τους αγορές. Προσφέρει δωροκάρτες αξίας 15 ευρώ και 10 ευρώ για αγορές στο Skroutz με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου ή ανανέωση. 

Το φετινό Πάσχα θα είναι το πρώτο, έπειτα από δύο χρόνια, που θυμίζει τις προ κορωνοϊού εποχές, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν σε εφαρμογή ένα σκληρό ή λιγότερο σκληρό lockdown. Φέτος ο καθένας ζει το Πάσχα που θέλει είτε στο χωριό, στην πόλη, στο εξωτερικό, είτε με όλη την οικογένεια, με λίγους φίλους ή με μεγάλη παρέα, διαλέγοντας δώρα, λαμπάδες και παιχνίδια και στήνοντας το πασχαλινό τραπέζι. 

Για τις αυξημένες αγορές των ημερών – και τα έξοδα που τις συνοδεύουν – λοιπόν η Hellas Direct χαρίζει δώρο-κάρτες 15 ευρώ με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση 12μηνης διάρκειας και δωροκάρτες 10 ευρώ με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση με διάρκεια από 6 έως 11 μήνες. Τα δώρα είναι για όλους τους ασφαλισμένους, παλιούς και νέους, χωρίς διαγωνισμό ή κλήρωση, και η προσφορά ισχύει από τις 08 έως και τις 29 Απριλίου. 

Πώς δουλεύει

Με κάθε αγορά νέου συμβολαίου ασφάλειας αυτοκινήτου ή ανανέωση, με διάρκεια από έξι μήνες και πάνω, ο ασφαλισμένος λαμβάνει στο email του τον κωδικό της δωροκάρτας του. Στη συνέχεια μπαίνει στο Skroutz.gr, κάνει τις αγορές του και όταν το «καλάθι» του είναι έτοιμο βάζει τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο. Το ποσό της δωροκάρτας αφαιρείται αυτόματα από το συνολικό. Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε αγορές μέσω Skroutz έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις