Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το efood και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρουν δωρεάν πασχαλινά γεύματα

Το efood με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συγκεντρώνoυν και φέτος "Πασχαλινά γεύματα αγάπης".

Το efood ενώνει, για μία ακόμα φορά, τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», συγκεντρώνοντας Πασχαλινά γεύματα που προορίζονται για το γιορτινό τραπέζι των παιδιών που βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό σε όλη την Ελλάδα, πάντα με την συμβολή των χρηστών του.

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered του efood, δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να συμβάλλουν ενεργά και ουσιαστικά στην εορταστική δράση, μέσω των παραγγελιών τους. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να δωρίσει 1 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στην πλατφόρμα του efood, συνεισφέροντας στη συγκέντρωση πασχαλινών γευμάτων που θα δοθούν σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, σε όλη τη χώρα.

Η κορυφαία υπηρεσία delivery, έχοντας δεσμευτεί στις κοινωνικές της δράσεις, προσπαθεί σταθερά να συνεισφέρει για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται κάθε μορφής ενίσχυση, μέσω του προγράμματος Love Delivered. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι αποτέλεσμα της ομαδικότητας και της θέλησης για προσφορά των ανθρώπων του efood, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη και έμπρακτη συμβολή των χρηστών του.

Το φετινό Πασχαλινό τραπέζι θα έχει ακόμη περισσότερη αξία, αν υπάρχει ομαδική και ενεργή συμμετοχή, για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να απολαύσουν το γεύμα τους γύρω από το δικό τους οικογενειακό τραπέζι. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το κεντρικό μήνυμα είναι: “Κάνε κι εσύ τη δωρεά σου στην επόμενη παραγγελία μέχρι και την Κυριακή 24 Απριλίου 2022 προκειμένου να βοηθήσουμε μαζί, για ακόμα μία χρονιά, τα παιδιά που έχουν ανάγκη”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις