Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Space Hellas δεσμεύεται για ένα υγιέστερο εργασιακό περιβάλλον

Ο Όμιλος Space Hellas προάγει το εταιρικό όραμα, τα συμφέροντα της κοινωνίας και των εργαζόμενών της υπογράφοντας την «Χάρτα Διαφορετικότητας».

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Space Hellas, παραμένοντας πιστή στις αξίες της για ένα δίκαιο, υγιές και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας στους εργαζομένους της ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και απεριόριστες δυνατότητες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

O πρόεδρος του ΚΕΑΝ και ιδρυτής του Diversity Charter Greece Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε: «H Space Hellas, μία κορυφαία επιχείρηση στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής και της Ασφάλειας, γίνεται μέλος της Χάρτας, ενισχύοντας τη λίστα των εταιρειών που δεσμεύονται να υπερασπίζονται τις αρχές και τις αξίες της διαφορετικότητας και της υγιούς ένταξης στην καθημερινή τους λειτουργία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις εμπλουτίζεται με έναν σημαντικό και πολυπληθή Όμιλο και θα είμαστε δίπλα του για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων σε αυτήν την κατεύθυνση».

O εκτελεστικός πρόεδρος της Space Hellas, Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της Space Hellas στη “Χάρτα Διαφορετικότητας” και των εταιρειών του Ομίλου, SingularLogic, AgroApps και SenseOne. O Όμιλος Space Hellas βαδίζει με μακροχρόνια παράδοση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, το σεβασμό προς το περιβάλλον και την φροντίδα προς την κοινωνία, επιδιώκοντας να ενισχύσει με κάθε τρόπο τη συνεισφορά του στη δημιουργία μιας υγιούς εργασιακής κοινωνίας». «Στον Όμιλο Space Hellas αναγνωρίζουμε πως οι άνθρωποι είναι το κλειδί της επιτυχίας, γι’ αυτό επενδύουμε σε αυτούς, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια όπου οι ιδέες τους εκτιμώνται και εισακούονται με σεβασμό. Παράλληλα, η εταιρική μας κουλτούρα εμπνέει και ταυτόχρονα ωθεί μπροστά τους ανθρώπους μας για να γίνουν καλύτεροι και να συμβάλλουν με την δική τους σφραγίδα στο εταιρικό όραμα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις