Νέο συνέταιρος στην KMPG στην Ελλάδα

Ο Περικλής Κιτριλάκης ενισχύει το Deal Advisory της εταιρείας με έμφαση στη διαχείριση χαρτοφυλακίων.

Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει και ενδυναμώνει το partnership στο Deal Advisory,εντάσσοντας ένα νέο συνεταίρο (partner) στην οικογένειά της, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης χαρτοφυλακίων (Portfolio Solutions Group). Πρόκειται για τον Περικλή Κιτριλάκη, ο οποίος διαθέτει πάνω από 20ετη προϋπηρεσία στο χώρο των Τραπεζών και των εταιριών Διαχειρήσεως Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (Servicers).

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κιτριλάκης διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση κόκκινων δανείων από επιχειρήσεις και ιδιώτες, στις αγοροπωλησίες χαρτοφυλακίων και στις υπηρεσίες που άπτονται της διαχειρίσεων ακίνητης περιουσίας. Από τον ρόλο του Επικεφαλής και Γενικού Διευθυντή δύο εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ομίλων της Ελλάδος, συμμετείχε σε σειρά μεγάλων και πολύπλοκων έργων για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων τόσο με εσωτερικούς όσο και με εξωτερικούς φορείς της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.

Η ένταξη του Περικλή Κιτριλάκη υπόκειται σε ένα γενικότερο στρατηγικό επενδυτικό πλαίσιο με στόχο να διευρύνουμε το μερίδιο αγοράς και να διατηρήσουμε το άριστο επίπεδο των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε σε ένα μοναδικό για τα χρονικά σταυροδρόμι το οποίο αν και δεν στερείται προκλήσεων, βρίθει ευκαιριών για την αγορά. Με το δεδομένο αυτό, η επένδυσή μας στο ανθρώπινο δυναμικό αφορά στην πραγματοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού μας πλάνου, το οποίο επικεντρώνεται και προσανατολίζεται, όσο ποτέ άλλοτε, στις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις