Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρωταγωνιστής η ΕΛΟΠΥ στο Seafood Expo Global 2022

Με έμφαση στην εξωστρέφεια και στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και των μοναδικών χαρακτηριστικών του ελληνικού ψαριού.

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) έδωσε δυναμικά το “παρών” στην έκθεση Seafood Expo Global που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, στις 26-28 Απριλίου 2022.  Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 300 τ.μ. φιλοξενήθηκαν, υπό τη στέγη της ΕΛΟΠΥ, οι εταιρείες-μέλη της Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες, Philosofish και Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, ενώ στην έκθεση έλαβε μέρος και η Avramar.
Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Απόστολος Τουραλιάς, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Νίκος Λυμπέρης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Χεκίμογλου, η Διευθύντρια Επιστημονικής Επιτροπής της ΕΛΟΠΥ κα Κατερίνα Λύτρα και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Ισμήνη Μπογδάνου. Παρουσία όλων των μελών της ΕΛΟΠΥ, το περίπτερο μετατράπηκε για 3 ημέρες σε ένα hub ιχθυοκαλλιέργειας, όπου επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο ενημερώθηκαν για τον πιο αναπτυσσόμενο εξαγωγικό κλάδο του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας, την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια. Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ επισκέφτηκε και η Επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μαδρίτη, κα Άλια N. Παπαναστασίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση Seafood Expo Global θεωρείται το μεγαλύτερο διεθνές event στον κλάδο των Ιχθυηρών και Θαλασσινών με περισσότερους από 2000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες από 150 χώρες. Οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν καθημερινά πρωτότυπες συνταγές και με τα 5 είδη ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece (τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φαγκρί βραχύπτερο και μαγιάτικο) δια χειρός του διάσημου σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις