Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NRG & Driivz: Δυναμική συμμαχία για έξυπνη ηλεκτροκίνηση

Η πλατφόρμα incharge αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα.

Η nrg ανέπτυξε την πλατφόρμα incharge σε συνεργασία με την Driivz EV. H nrg είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα. 

Η πλατφόρμα Driivz κάνει το όραμα της nrg πραγματικότητα, με καινοτομία και αξιοπιστία, ώστε κυριαρχήσει στην αγορά φόρτισης και να παρέχει στους, εμπορικούς και οικιακούς πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Μάλιστα, η επιλογή της Driivz βασίστηκε κυρίως στην αξιοπιστία που προσφέρει η πλατφόρμα στο δίκτυο φόρτισης. Η λειτουργική αρτιότητα της δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης του φορτιστή και απομακρυσμένης επίλυσης ή και πρόληψης έως και του 80% των ενδεχόμενων προβλημάτων. Επιπρόσθετα, υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά, που συνιστά έναν ακόμα τρόπο επέκτασης των loyalty προγραμμάτων με συμπερίληψη και της υπηρεσίας φόρτισης EV.

«Είναι τιμή μας η συνεργασία με την nrg, ενός κορυφαίου παίκτη για το μέλλον μέλλον του e-Mobility», δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Driivz, Doron Frenkel. «Η nrg, ως εταιρεία κοινής ωφελείας που προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε φορτιστές EV από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μοιράζεται το όραμά μας για επέκταση της φόρτισης EV ως πραγματικής λύσης σε μία μεγαλύτερη πρόκληση, τη δημιουργία ενός πιο πράσινου, πιο βιώσιμου κόσμου».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις