Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netcompany-Intrasoft: Νέο έργο για τον EPO

Η εταιρεία πληροφορικής, μέλος του Netcompany Group A/S, υπέγραψε σύμβαση με σκοπό να υποστηρίξουμε την πρόκληση του Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας για τεχνολογική εξέλιξη.

 Η Netcompany-Intrasoft ανέλαβε νέα σύμβαση για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Organisation ή EPO). Η υπογραφή της σύμβασης έγινε σε συνεργασία με την Netcompany Netherlands με στόχο την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης καλύπτοντας ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την ανάλυση και το σχεδιασμό λύσεων έως την αξιολόγηση και την μείωση επιχειρηματικού κινδύνου.

Η εταιρεία θα παρέχει την τεχνογνωσία της με σκοπό  τον προσδιορισμό, τη διατύπωση και την ανάλυση των επιχειρηματικών αναγκών του Οργανισμoύ.

Επιπλέον, η κοινοπραξία θα προτείνει βελτιώσεις και θα καθορίσει λύσεις  για τις υπάρχουσες εσωτερικές διαδικασίες, σύμφωνα με τους προκαθορισμένους επιχειρηματικούς στόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft, Αλέξανδρος Μάνος, σχολίασε: «Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη, να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα τεχνολογικά και επιχειρηματικά πεδία. Είναι μεγάλη μας τιμή που επιλεγήκαμε να τον υποστηρίξουμε σε αυτή την πρόκληση, εστιάζοντας στην παρουσίασηεισαγωγή  και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών από όλο το φάσμα της τεχνολογίας».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις